|
John Obscuro Omicron Persei - poblíž paláce Bohužel jsme nestihli dokončit misi dříve než dorazil Brannigan, ale na druhou stranu se k nám alespoň přidal Fonzie, který misi zaspal. ,,Tak jsem tady. Jinak taky promiňte,že jsem zaspal"(Fonzie),,Fonzie, rychle co má v plánu Zapp!"(já) ,,Nevim, nějak mi to uniklo! Ale slyšel jsem, že porazil ty houpací koníky, ale prej to tam bylo jen o vlásek"(Fonzie),odpověděl s vítězoslavným úšklebkem a Elkir to nenechal bez komentáře: ,,Ježiži to je debil!"(Elkir) ,,A jak se jinak vede?"(Fonzie),,Nic moc, když dorazil Brannigan"(Byfo) ,,Co by na tom mělo být špatnýho, alespoň se to vyřeší rychle!"(Fonzie) ,,To bych ani neřek!"(Peter) ,,Fonzie, copak sis ještě nevšim co je Brannigan za idiota?"(Luboš) ,,No ten moment překvapení nebyl úplně nejlepší nápad ale jinak je to geniální vojevůdce to jak porazil ty houpací..."(Fonzie) ,,Fonzie to snad nemyslíš vážně?",přerušil jsem ho v půli věty, ,,Ty toho blba vážně považuješ za hrdinu?"(já) ,,A vy ne?"(Fonzie) ,,To si snad ani nezaslouží odpověď!"(Byfo) ,,To se tu budete jen tak vybavovat nebo co?", remcal Elkir. ,,Abys ses z toho nezbláznil ty šlechtici!"(Luboš) Po chvíli jsme vyrazili zpátky směrem k paláci. Snad alespoň najdem omicroňana s jizvou.