Poslední návštěva: Právě je stř 08. zář 2010 19:46:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 53 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Mise
PříspěvekNapsal: úte 19. led 2010 20:36:53 
Moderátor
Moderátor

John Obscuro
Omicron Persei - poblíž paláce
Bohužel jsme nestihli dokončit misi dříve než dorazil Brannigan, ale na druhou stranu se k nám alespoň přidal Fonzie, který misi zaspal. ,,Tak jsem tady. Jinak taky promiňte,že jsem zaspal"(Fonzie),,Fonzie, rychle co má v plánu Zapp!"(já) ,,Nevim, nějak mi to uniklo! Ale slyšel jsem, že porazil ty houpací koníky, ale prej to tam bylo jen o vlásek"(Fonzie),odpověděl s vítězoslavným úšklebkem a Elkir to nenechal bez komentáře: ,,Ježiži to je debil!"(Elkir) ,,A jak se jinak vede?"(Fonzie),,Nic moc, když dorazil Brannigan"(Byfo) ,,Co by na tom mělo být špatnýho, alespoň se to vyřeší rychle!"(Fonzie) ,,To bych ani neřek!"(Peter) ,,Fonzie, copak sis ještě nevšim co je Brannigan za idiota?"(Luboš) ,,No ten moment překvapení nebyl úplně nejlepší nápad ale jinak je to geniální vojevůdce to jak porazil ty houpací..."(Fonzie) ,,Fonzie to snad nemyslíš vážně?",přerušil jsem ho v půli věty, ,,Ty toho blba vážně považuješ za hrdinu?"(já) ,,A vy ne?"(Fonzie) ,,To si snad ani nezaslouží odpověď!"(Byfo) ,,To se tu budete jen tak vybavovat nebo co?", remcal Elkir. ,,Abys ses z toho nezbláznil ty šlechtici!"(Luboš) Po chvíli jsme vyrazili zpátky směrem k paláci. Snad alespoň najdem omicroňana s jizvou.

Výbava:
Obrázek Obrázek

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: úte 19. led 2010 23:09:08 
Údržbář
Údržbář

Tak, po dlhšej dobe dorazil Fonzie a nanešťastie aj Brannigan...rozhodli sme sa vrátiť do paláca zistiť niečo o tom zjazvenom, alias "velitelovi strážii"...Byfo: to zas bude, keď tu je teraz Brannigan...a kde sa fláka?.....Fonzie: ako velký vojvodca má právo skočiť si po pristáti na WC.....Luboš: ach, bože.....Zastavíme pred bránou paláca a čumíme ako diví....hádajte kdo má dnešnú smenu na "vrátnici": náš zjazvený priateľ.....sotva sme niečo chceli povedať, keď v tom sa zrazu pri nás zjavil náš zlý sen: Zapp...Zapp: nazdar vojaci, podľa vašich pohľadov vidím, že si neviete s niečim rady, vidím, že som prišiel v správny čas, aby som vás svojim velením priviedol k úspešnému zakončeniu misie...(k strážcovi) ehm...ahoj....som Zapp Brannigan, veliťeľ vesmírneho korábu Nimbus a vážený predstaviteľ DOOPu....rád by som hovoril s veľkým vládcom.....Ako sme boli na ceste do audienčnej sály, tak sa Zapp spýtal Obscura, ako prebieha naša misia...Obscuro: hlavným podozrivým je veliteľ pálácovej stráže, ktorý chce...Zapp skočil do reči: nebojte sa, ja to vybavím...Ale pane...Neboj sa kadet!!.....Bolo jasne vidieť, že pri Branigennovom chovaní nedopadneme moc dobre...Lrrr: čo tu zase robíte??....Zapp: dobrý deň veľký vládca...Lrrr, že?....máme podozrenie, že za únosom stojí veliteľ vašej stráže....Lrrr: UŽ SOM VÁM HOVORIL, ABY STE MOJE STRÁŽE NECHALI NAPOKOJ!!!!!! UŽ VÁS MÁM PO KRK.....STRÁŽE: DO ŽALÁRA S NIMI....a než to stihol dopovedať, tak nás asi 10 omikroňanov viedli na miesto, kde pravdepodobne strávime krátky zbytok svojho života.....

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: pon 15. úno 2010 17:30:03 
Mechanik
Mechanik

Bydliště: Nové Strašecí (okres Rakovník, západ Středočeského kraje)
Když všichni usnuli, vzbudil jsem všechny z týmu až na Zappa.
Co se děje? (Luboš)
Tady rozhodně dýl nebudu. Tolik špíny není ani v žumpě.
Co chceš dělat? (Obscuro)
Zdrhneme a necháme tu Zappa.
Výborný nápad. To se musí nechat. Tobě to Fonzie nevadí? (Luboš)
Pokud zůstane ve vězení bude to pro jeho dobro. Až to vyřešíme tak se pro něj vrátíme. (Fonzie)
Ale jak chceš zdrhnout? (Byfo)
Pokud jste si nevšimli tohle je vězení pro omicroňany a to je poněkud větší než naše.
No a? (Fonzie)
Ty tyče v okně jsou tak daleko od sebe, že když vyndáme jednu tak se v pohodě protáhneme ven.
Čím ji chceš vyndat? (Byfo)
Částo obchoduju se zlatem a tak u sebe pořád nosím lahvičku kyseliny sírové, abych zjistil pravost. Potřebuji z lékárničky jen pinzetu, skelnou vatu a dvě carbonizované náplasti.
Hned ti to najdu. (Byfo)
Byfo opatrně namočil vatu v kyselině a přiložil ji na tyč. Za pár minut jsme vyndali tyč a vylezli ven. Zvenku jsme ji zpátky přilepili naplastmi.
Hurá jsme venku. (Fjf)

ObrázekObrázek

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: ned 11. dub 2010 18:07:31 
Moderátor
Moderátor

John Obscuro
Omicron Persei->palác vládce Lrrr poblíž vězení
Abych byl upřímný dost mě překvapilo, když nás ten zdegenerovaný šlechtic dostal z vězení, přecejen v něm něco bylo, jenom kdyby neměl ty blbý kecy. ,,Tak to sem nečekal Elkire, díky že si nás odsud dostal, ale nemysli si, že tě kvůli tomu začnu obdivovat nebo ti sloužit!"(Já) ,,Ale to časem přjíde až si uvědomíte, že se mi nemůžete rovnat!"(Elkir) ,,A já myslel, že víc nafoukanej už bejt nemůže!"(Luboš) ,,To si byl hodně naivní!"(Byfo) ,,No počkejte vždyť nás dostal ven měli bysme mu projevit trochu úcty!"(Fonzie) ,,Fonzie, ty si vůbec nějak posedlej nafoukancema, nejdřív Brannigan a teď tenhle!"(Já) ,,To teď neřešte hlavní je, že jsme venku! Musíme nějak přesvědčit Lrrrr, že máme pravdu!"(Byfo) A v tu chvíli jsem dostal nápad: ,,Už vím jak to můžeme udělat! Většina omicroňanů inteligencí zrovna neoplývá, co přesvědčit toho zjizveného omicroňana, že Lrrr jeho pokus o vzpouru prohlédl a pokud okamžitě nepropustí Ndnd tak ho nechá popravit!"(Já) ,,To neni špatnej nápad Johne, má to jenom jeden háček, který omicroňan by uvěřil člověku?"(Luboš)

Výbava:
Obrázek Obrázek

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: stř 14. dub 2010 20:18:14 
Znalec
Znalec

NIEJE UPRAVENE !!!

(Obscuro) Máš pravdu ale koho by sme tam teda mali poslal. (Ja) Ťažko povedať, pošleme tam fonziiho ten vyzerá ani nevyzerá ako človek.(Ostatní) (smiech) (fonzi). No haha, vtipné(Byfo) nie ale vážne skúsme to možno nám uverí. Tak sme teda išli za pánom "securitákom". (Obscuro) Tak sa spolu znova vidíme. (Strážca) čo tu chcete mali ste byt vo vezení. Stráže !!!. (Ja) Hej hej len kľud vieme čo si spravil a teraz to už vie aj Lrrr a poveril nás aby sme ti prišli odkázať že pokiaľ neoslobodíš Ndnd Tak ta popraví. Pokiaľ to spravíš ušetrí tvoj život a dá ti ešte jednu šancu a to ako jeho osobný otrok čo ti na to ?. (Strážca) č.č.č čože neviem o čom to rozprávate vám ľudom by veľký vládca Lrrr nikdy neveril. (Byfo) Nám možno nie ale technike áno podarilo sa nám ziskať jednu mierne poškodenú pásku z oblasti skade si uniesol Ndnd,tak ako? (Stráž) Aaa to je môj koniec som úplne v kaši. Vedel som že to nemám robiť ale keď oni mi sľúbili veľkú odmenu keď to spravím. (Elkir) Kto ? (Strážca) Ja neviem kontaktovali ma cez email mám tu jeho mail istý maznacik555@sexjenuda.com. (Ja) Si robíš srandu z nás ?! (Strážca) Nie nie prisahám vidíte tu v mojom počítači napísali mi že ju mám uniesť a doviesť do podzemných priestorov a oni mi dajú 1 000 000 000 Omicronanských dolárov. Ja A čo tá loď? (strazca) aka lod. ( (byfo) Sakra nerob sa sprostým ta loď v bazáre ! (Strážca) Ech áno ja a môj kolega sme ju odviezli do bazáru mali sme do nej dať ten královský plášt a nechať ju u toho dealera v bazáre ani neviem prečo kráľovná v nej nikdy nebola. (Elkir) a čo to miesto pri jazere čo bolo spálene (strážca) tak to prisahám že neviem keď som odtiaľ odchádzal aj z kráľovnou to miesto bolo v poriadku. (Ja) Ejj tak fajn ideš alebo čo ? (Strážca) tak dobre ale môjho kolegu nechajte na pokoji on za nič nemôže len pilotoval tu loď. (Obscuro) Ok, ok len nech to máme už z krku. (Stražca) Zavediem vás do podzemia poďte za mnou. Tak už to začalo vyzerať nádejne no v tom. (Ja) hm cítite ten smrad. (fonzii) Bóžinku to je hnus. (byfo) Je to akoby sa niekto posr... . A v tom Brannigan. (Zapp) Hej vy tam kvôli vám som sa musel plaziť v kanaloch máte potuchy ako vyzerajú Omicronské kanáli ?!!!!. Ále to snád nie.

Obrázek
Obrázek

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: stř 05. kvě 2010 13:24:34 
Tulák
Tulák

Po dlouhé době vyšly na svět nějaké dobré zprávy, jako například, že máme nové 3 členy posádky, což přináší možná více odpovědí/možností, než by kdo čekal. Nejdůležitější možnost/odpověď je ta, že jeden ze tří nových členů, je starý ostřílený vlk Ja003, který, jak se zdá, byl pro tuto misi přímo zrozen.
Všichni členové posádky přišli přivítat nové členy, kteří se pomalu rozkoukávali a prohlíželi si nové prostředí, kde nejspíš stráví podstatnou část svého doposud chudého života. Jediný Ja003 neotálel a pečlivě si pročetl všechny záznamy : Takže abychom si to shrnuli, hledáme Omikroňaku zvoucí se Grra. Během těch pár měsíců na této misi, jste zatím stačili vypátrat, že únosce je vedoucí stráží Lrrova paláce, kterého si najal nějakej impotent. A navíc jste ještě pořádně naštvali Lrra, nebo spíše Zapp, který momentálně nevypadá jako muž, který s přehledem ničí armády houpacích koníků...To jste vážně pane neměl čas se pořádně osprchovat? Zapp : Zřejmě si hochu ještě nelezl lidskou kanalizací. To je proti té Omikroňanské peříčko. Ale snad ti nemusím podrobně vysvětlovat, jak fungují Omikroňanské výkaly, musím už na svou pravidelnou terapii....Tak snad zůstane na terapii dostatečně dlouho a my zatím dotáhneme tuto misi do konce. Když jsem tak pročítal vaše zápisky, tak mě napadlo hned, kdo by mohl být podezřelý. Mé podezření přerušil moment, kdy jsem se dočetl k závěru a zjistil, že únosce byl skutečně Omikroňan. Avšak jak řekl, že si ho někdo najal, mé podezření se vrátilo. Zažil jsem už jsme to již několikrát. Myslím, že je na čase přestat pátrat jen na Omicronu, ale vyslechnout skutečně všechny podezřelé, kterými může být bez problémů i někdo z posádky. A mám dojem, že zde máme hned 3 hlavní nové podezřelé. Hned na mou obhajobu mohu říci, že poslední půlrok jsem trávil v druhém vesmíru na Mexican Campu. Tímto vás vyzývám - proneste své obhajoby.

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: pát 14. kvě 2010 19:20:05 
Údržbář
Údržbář

Já jsem Poslední dva roky trávil ve stázi...A jinak jsem se zdržoval jen v Naši sluneční soustavě.

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: pát 14. kvě 2010 20:44:59 
Mechanik
Mechanik

Bydliště: Nové Strašecí (okres Rakovník, západ Středočeského kraje)
Přiletěli nějací tři nováčci. Šli jsme je přivítat, ale jeden hned začal mluvit nesmysly a chtěl nás vysléchat.
"Co ty jsi za tupce? My hledáme tu ženskou tak proč vyslýcháš nás. Jestli se mě pokusíš z něčeho obvinit, tak to moji právníci obrátí a ty skončíš v base. Nehrajte si tu na hrdiny a de se vyzvídat od obyvatel."
Jestli tu mám zkejsnout s tímhletím, tak to tu zkejsnu na hodně dlouho.

ObrázekObrázek

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: pát 14. kvě 2010 21:21:09 
Moderátor
Moderátor

Tak a je to tu zas. Připadá mi, že pokaždé, když nám na této misi dorazí posily je to čím dál tím horší. Pro tentokrát nás jeden z nováčků rovnou začal podezřívat, že únos Grrr je naše vina! No to je už opravdu moc! Jeden z nováčků se okamžitě začal bránit, že byl ve stázi a tudíž on to udělat nemohl.No ještě toho trochu další zmrzlík a navíc to vypadá, že to na něm zanechalo trvalé následky. Elkir se oháněl svými právníky a taky padlo nemálo vulgárních slov. A tak jsem se rozhodl přidat se k debatě: ,,Majzněte ho někdo něčim po hlavě neboo toho vola snad zabiju!" Nejpohotvěji zareagoval Luboš, který tomu volovi okamžiitě do paže zabodl injekci se sedativy. ,,To se ti povedlo Docu!"(elkir)

Výbava:
Obrázek Obrázek

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: sob 15. kvě 2010 13:20:43 
Údržbář
Údržbář

No pokud chci něco zjistit zjistim to ve Vesmirném Bazaru... :lol: Co když se například dělá z Omikroňanů afrodisiakum?

Offline Profil  

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 53 ]  Moderátor: Kolikokoli Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]